Beginners

Vier trainingen, waarvan drie  op  zaterdagmorgen en 1 op zondagmorgen van 5 september  t/m 26 september

Voor mensen die nog niet erg lang fietsen of (opnieuw) willen beginnen met fietsen en niet goed weten hoe te beginnen hebben we de beginners trainingen. Een serie van 6 trainingen van 2 ½ tot 3 uur, waar je de basistechnieken van het fietsen en de opbouw van de trainingen leert.

Onder begeleiding van een NTFU gediplomeerde trainer werk je op een verantwoorde manier aan je conditie en fitheid. De trainer weet alles over het toerfietsen en leert je de juiste fietstechnieken aan.

Je hoeft geen ervaren fietser te zijn of over een goede conditie te beschikken om deel te nemen aan de trainingen. Dat willen we juist opbouwen tijdens de trainingen.

Gevorderden

Deze trainingen zijn meer bestemd voor wat meer ervaren fietsers die willen deelnemen aan wat zwaardere evenementen. Ook in deze serie van 6 trainingen word aandacht besteed aan de techniek, materiaal, onderhoud, kleding en voeding. De trainingen zijn in overleg uit te beiden naar meerdere trainingen.

In de trainingen wordt toegewerkt naar het doel wat de deelnemer voor ogen staat ( bv een tocht door de bergen). De trainingen duren 2 ½ tot 3 uur.

4MT2013-3